ERA MK6 CUSTOM EB2

ERA MK6 CUSTOM EB2

Produktet er utsolgt.

0,00 NOK

Modell/varenr.: 99132
Lagerstatus: Ikke på lager

Era Mk6 vintage fransk highend drivverk med verdens mest solgte og populære highend vintage tonearm. Era var et fransk firma som fra tidlig 70-tall laget meget gode platespillere med dengang nyskapende synchromotor med ekstremt lav hastighet for minimalt med vibrasjoner. Kraftig innertallerken og tung overtallerken sørger for strøken drift i et solid metallkabinett med palisander tresider/armboard. Mk6 kom uten arm men med SME monteringshull, og de fleste ble solgt med SME 3009. Armen har påmontert en Nagaoka MP-110H. En kombinasjon som spiller åpent og detaljert med dyp, stram og fyldig bass.

Spiller og arm er demontert, renset, polert, smørt og pleiet for maksimal ytelse. Medfølgende VanDenHul signalkabel fra arm. Ny reim. Tresider og armboard er

finért på nytt med ekte Santos Palisander. Kasse og bunnplate er vibrasjonsdempet.
Spiller og arm fremstår i teknisk 100% stand og i ekstremt pen stand kosmetisk. Unntak er tallerken som har korrodert litt på kanten. Den er polert, men ved nærmere ettersyn ser man "flekker". Ikke veldig synlig med mindre man er veldig nærme spilleren.