THORENS TD-150 MkII CUSTOM EB 3

THORENS TD-150 MkII CUSTOM EB 3

Produktet er utsolgt.

0,00 NOK

Modell/varenr.: 99158
Lagerstatus: Ikke på lager

Med TD-150 satte Thorens nok en gang standarden for hvordan platespillere skal være. Dette var deres første modell med reimdrift og 3-punkts flytende oppheng, som er standarden på dyrere spillere den dag i dag.
Med ekstrem presisjon i alle ledd  er dette spillere som holder nær evig, og ikke minst spiller med en utrolig kvalitet.

Spilleren til salgs er en TD-150 MkII, totalrestaurert, ombygd og modifisert. Det er ikke en skrue, lager, fjær eller komponent som ikke er demontert og pusset på denne.

 

Plinth:
Stivet opp med tykkere MDF, finért i ekte Honduras Palisander og oljet. Topplate er lakkert i blankpolert hvit. Ny og bedre bunnplate med enkel tilgang til justering av fjærer. Akkustisk dempet oppheng.

 

Motor/ bærelager:
Alt er demontert, renset, smørt og polert for best mulig drift og minst mulig støy. Polert tallerken og innertallerken. Ny reim.

Alle komponenter i strømforsyning er byttet.

 

TP-13A Kugelarm:
Alle deler er demontert, renset, polert og smørt der det skal smøres. Armlager er nitidig justert for optimal gange. Ny Litz Pure Copper kabel internt i arm, Litz Pure Copper kabel i headshell. Signalkabel fra arm er Mogami 2549. Arm har påmontert Nagaoka MP-110 pickup.

 

En pakke som spiller  stramt og stort, og som ser meget bra ut.

Medfølgende nyprodusert lokk.