Salgsbetingelser


•    Du har 14 dages angrerett/returrett på varer kjøpt i nettbutikk. Angreretten er gjeldende fra den dagen du mottar pakken fra oss.
•    Benytter du deg av angreretten, vil du motta hele kjøpsbeløpet som angitt på din kjøpskvittering innen 14 dager fra den dag vi mottar din retur.
•    Du bærer selv det fulle ansvar for returfrakten og betalingen for den. 
Elektronisk Bureau tar ikke imot sendinger i oppkrav.
•    Returnerer du et produkt, skal det være komplett, uskadet, med alt tilbehør og i original emballasje. Eventuelle skader og mangler som medfører tap av      gjensalgsverdi trekkes fra tilbakebetalingen.
•    Pickup´er og stifter kan ikke returneres hvis varen har vært pakket ut av originalemballasjen, og/eller forseglingen er brutt.
•    Angrerettsskjema må være korrekt utfylt. Skjemaet er vedlagt ordrebekreftelsen du mottar på epost etter bestilling.

•    På produkter i kategorien Platespiller er det ingen bytte-eller returrett. Disse går under spesialbestilte produkter.
 


Returadresse for varer kjøpt gjennom nettbutikken

Elektronisk Bureau
Smedskaret 11
1672 Kråkerøy
Norge


Priser/Betaling

Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og inklusiv merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt. Frakt kommer i tillegg. Alle priser, beskrivelser og spesifikasjoner på produktene er gitt med forbehold om skrivefeil.
 

Lagerstatus
Lagerstatus holdes oppdatert jevnlig, men det kan forekomme avvik. I et slikt tilfelle vil du få beskjed via epost.

Forsendelse

Lagerførte varer sendes normalt ut innen to virkedager. Ved høytid eller annet som medfører forskyvning, vil varen bli sendt førstkommende virkedag. Dersom varen ikke er på lager må bestillingstid påregnes. Vi sender kun i Norge.

Alle varer blir sendt med Posten/ Bring dersom ikke annet er avtalt/spesifisert. Tid fra varen blir sendt fra oss til den ankommer deg vil være avhengig av den generelle postgangen og hvor i landet du bor.

Fraktkostnader blir lagt til i kassen før du betaler, og gjelder kun for varer under totalt 1.000,- NOK. Varer for totalt over 1.000,- NOK har fri frakt med mindre annet er spesifisert.
Dersom pakker ikke blir hentet ut fra Postkontoret vil kjøper bli fakturert frakt for både sending og retur (dobbel frakt).

Leveringstid
Normalt vil vår leveringstid være 3 – 6 virkedager fra du har mottatt ordrebekreftelsen.
 Hvis du bestiller varer som er midlertidig utsolgt, vil du bli informert via e-post med opplysning om forventet leveringstidspunkt. Ønsker du ikke å motta varen på grunn av forlenget leveringstid/restordre, har du muligheten til å avbestille den.

Transportforsikring
I fraktprisen ligger det også en forsikring som dekker tap og eventuelle skader på produktet under transporten fra oss til deg. Dette er en forsikring gjennom transportselskapet, og forsikringssummen er satt ut fra bl.a. varens vekt. Hvis det er synlige skader når du mottar varen, må du med en gang kontrollere om produktet har lidd synlig overlast. Hvis dette er tilfellet skal du nekte å motta varen og be posten eller leverandøren om å notere at emballasjen ble skadet under transport. 

Er det eventuelt andre skader på produktet når det er pakket ut, må du kontakte oss så raskt som mulig og innen rimelig tid. Så vil vi sørge for den videre saksgangen, slik at du kan få byttet produktet ditt uten unødvendig venting.
Etter at du har mottatt produktene, anbefaler vi at du så snart som mulig undersøker om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

Reklamasjon
Hvis du mottar feil vare sender vi deg den riktige varen så snart vi har mottatt feil vare i retur. Vi betaler returfrakten dersom du har mottatt en annen vare enn den som ble bestillt. Dersom du har bestillt feil produkt selv må returfrakt betales av bestiller.

Dersom det oppstår en feil ved varen du har kjøpt hos oss må du gi beskjed så fort som mulig og innen rimelig tid fra feilen er oppdaget. Så snart varen er hos oss påbegynner vi reperasjon. I spesielle tilfeller sender vi lik, ny vare til deg ved mottak av varen med feil på. 

Produkter i kategorien Platespiller er spesialprodukter, på disse gjelder 1 års reklamasjon. Er platespilleren påmontert ny arm eller pickup gjelder lovfestet reklamasjonsrett på disse.

 

Service

Service og reparasjoner betales etter ferdigstillelse og før avhenting/ retur av produkt. Forhåndsjekk av produkter koster kr 550,-. Dette blir trukket fra ved
en ev reparasjon. Er ikke reparert produkt betalt for og hentet innen 2 uker etter ferdigstillelse blir det lagt til 70,- i gebyr på faktura. Deretter ytterligere 8,5% etter én måned. Elektronisk Bureau forbeholder seg retten til å selge reparert produkt for å dekke kostnader hvis ikke dette er gjort opp innen 2 måneder. Det gis 2 måneder garanti på utført service/ reparasjon. Oppstår andre feil enn det som er reparert dekkes ikke dette av garantien.

Annet
•    Elektronisk Bureau forbeholder oss rett til å forandre priser og spesifikasjoner uten forvarsel.
•    Elektronisk Bureau tar forbehold om eventuelle trykkfeil, utsolgte varer, sviktende leveranser fra leverandører og opplagte prisfeil på produkter (typisk 0-priser).
•    Hvis en bestilt vare ikke er tilgjengelig innenfor normal leveringstid, får du beskjed om dette.
•    Personer mellom 15 og 18 år som ønsker å bestille varer, må ha tillatelse fra foresatte. Kredittkjøp kan kun foretas av personer over 18 år.
•    Når du sender inn en bestilling til oss, forutsetter vi at du har lest gjennom og akseptert salgsvilkårene.
•    Varer som er gitt med kostnadsfritt skal også returneres dersom kjøpet heves. I spesielle tilfeller hvor det er satt et vilkår for å utløse en kostnadsfri vare, skal den kostnadsfrie varen også returneres dersom vilkåret brytes.